Opgelet: Nieuwe bezuinigingen in Uw energie-kosten. Laat U informeren!!
  Beste mensen, ons bedrijf werkt alweer 26 jaar samen met Nefit, de vooruitstrevende ketelfabrikant in Deventer, met slimme energie oplossingen voor Uw energie-voorzieningen in Uw woning en/of bedrijf. Met de nieuwste ontwikkelingen van de Nefit-warmtepompen: de Nefit Multiline Hybride Lucht/Water warmtepomp en de Nefit Ventiline Hybride Ventilatielucht/Water warmtepomp kan bij nieuwbouw en renovatie een flinke besparing opleveren.

 

Naast de HR cvketel kan de Ventiline warmtepomp geplaatst worden. Hierop kan de ventilatie-lucht t.b.v. de luchtverversing in woning / gebouw, direct aangesloten worden. Tesamen met de buitenlucht wordt de cv installatie en warmwater-bereiding hierdoor verwarmd. In de winterperiode wordt de verwarming en warmwater-bereiding verkregen door de ventilatie-lucht van woning/pand en de HR cv ketel.

 

De installatie is zeer geschikt voor laag temperatuur verwarming (vloerverwarming), alsmede hoogtemperatuurverwarming (radiatoren). De eerste installatie met de Hybride Lucht /warmtepomp hebben wij reeds in 2012 gerealiseerd op Kiezebos 3 te Heino. De volgende installatie, die met de Nefit Ventiline Hybride Ventilatielucht/Waterwarmtepomp, wordt ook op Kiezebosch 3 te Heino toegepast / geinstallaeerd.

 

Voor meer informatie en brochures omtrent bovenstaande kunt U ons bereiken op het bekende nummer 06-2505 2552

 

     
 
Opgelet: Nieuwe bezuinigingen in Uw energie-kosten. Laat U informeren!!
Beste mensen, ons bedrijf werkt alweer 26 jaar samen met Nefit, de.....
 
Installatie-materialen
Ons bedrijf verkoopt Installatiemateriaal aan particulieren en.....
 
Nieuwe CV installatie St.Nicolaaskerk in werking.
Vanaf 11 Maart 2012 is de 168 kW gasgestookte CV ketel in de St.Nikolaaskerk.....